Tre fördelar med att anlita hjälp med fönsterputsningen

På topplistan över dom tråkigaste hushållssysslorna finns förmodligen fönsterputsning. Det är både tidskrävande och svårt att få ett bra resultat och det kan verkligen vara värt att anlita hjälp för att få det gjort. Nedan följer tre fördelar med att köpa fönsterputsning av en städfirma istället för att göra jobbet på egen hand.

Du slipper anstränga dig

Städfirma malmö stad

Att putsa fönster är ett hushållsarbete som man gärna skjuter på in i det sista. Det är bökigt och det tar tid. Dessutom måste man balansera på trappstegar eller pallar och i vissa fall kanske även hänga sig ut genom fönstret för att komma åt. Vissa fönster kan man även behöva putsa från utsidan vilket innebär både klättrande och balanserande på ännu högre höjder.

Det är minst sagt en obekväm arbetsställning man behöver försätta sig i för att putsa sina fönster– kort och gott är det mycket besvär. Genom att istället anlita en städfirma som kan genomföra arbetet sparar man både tid och kraft som man kan lägga på andra och betydligt roligare saker.

Det är billigt

Många tror att det är dyrt att anlita en städfirma för deras olika tjänster men vad gäller fönsterputsning så är det faktiskt väldigt billigt. Normalt sett kostar det ungefär mellan 130 – 180 kronor per fönster, vilket efter RUT-avdrag i bästa bara fall innebär hälften. Har man ovanligt många fönster kan det såklart bli dyrt ändå men i en vanlig lägenhet eller villa kan det vara pengar värda att lägga ut två gånger om året, både i och med att man sparar både tid och besvär.

Du behöver dessutom inte själv lägga ut pengar för rengöringsmedel, trasor, skrapor och annan utrustning utan den städfirma du väljer att anlita står i regel för förbrukningsmaterial och har med sig sin egen utrustning som behövs.

Det blir bra

Den sista men definitivt inte den minsta fördelen, utan snarare den största, med att anlita en städfirma när det är dags att putsa sina fönster är att resultatet kommer bli strålande bra – faktiskt helt fläckfritt. Att putsa fönster på egen hand är nämligen ingen enkel match.

Dom flesta som har provat vet säkerligen att både ränder, flammor och i värsta fall även repor är svåra att komma undan hur noggrann man än är. Men med hjälp från en städfirma slipper man alltså detta och resultatet blir istället rena och klara fönster för dig att njuta av, helt utan ansträngning.