Bra flyttfirmor är riktigt prisvärda

Har du någon gång flyttat? Har du gjort det på egen hand med hjälp av vänner och familj? Var det roligt? Var det skönt? Vaknade du dagen efter med perfekt rygg? Om svaret är ja på samtliga frågor, ljuger du. Är svaret nej så har jag en lösning för dig som kommer göra att din nästa flytt blir mycket trevligare och smidigare för en flyttfirma stockholm. I korta drag handlar det om att anlita professionell hjälp, en så kallad flyttfirma för att sköta grovjobbet.

Var noga när du väljer

Att välja rätt flyttfirma är av största vikt, det finns en hel del oseriösa aktörer på marknaden och råkar du få en av dem är det inte säkert att din flytt blir så smidig och trevlig som du hade hoppats. Oseriösa flyttfirmor tar ofta överpris, är inte särskilt trevliga och de har inga försäkringar vid beställan, de är inte bra på sitt jobb och så vidare. Hittar du en seriös flyttfirma däremot gå flytten lika bra som smör smälter i solsken.

Använd internet

På internet kan du jämföra flyttfirmor, hitta kontaktuppgifter och omdömen. Lägg några minuter på att undersöka marknaden och vilka aktörer som finns i ditt område. En bra flyttfirma har i regel en någorlunda bra hemsida där det finns information om firman. Där bör du även läsa om din flyttfirma stockholm har försäkringar och trafiktillstånd, något som krävs för alla firmor som arbetar med möbeltransport.

Ring runt och få offerter

När du hittat några flyttfirmor du gillar så kan du ringa dem för att berätta om din situation och be dem skicka offerter. Det är bra att få offert från flera firmor innan man bestämmer sig för att kunna jämföra priser och villkor. Man kan tro att en viss storlek på flytt skall kosta ungefär lika mycket hos de etablerade flyttfirmorna men priserna skiljer så rätt så mycket. Beroende på situation för din flyttfirma östermalm så är olika flyttfirmor olika bra att anlita. De som är inriktade på små flyttar har säkerligen bättre pris för dem, till exempel.

Två timmar istället för tolv

För några tusenlappar hos en seriös flyttfirma får man sitt bohag flyttat på två timmar istället för tolv timmar med svett och ryggvärk. Det är en underbar upplevelse att bara ta bilen till sin nya lägenhet och börja packa upp. Glöm inte att boka flyttstädning med samma flyttfirma östermalm du bokar flytt hos. Då kan du säkert få ett paketpris för båda tjänsterna och på så sätt spara några slantar.

Här kommer 3 tips som underlättar din städning

Posted on June 3, 2016

Det är en väldigt skön känsla att gå runt i ett ny-städat hem, man kan njuta av renligheten. Vägen dit är dock något mer mödosam, men kanske är det den som gör att man njuter extra mycket? Vissa är säkra på att det är själva renligheten med en städfirma Stockholm som är njutbar så de anlitar en städfirma för att göra jobbet av hemstädning och kontorsstädning Stockholm. Det är nog inte helt fel kan jag tycka. Jag är själv inte en sådan som älskar att städa, därför har jag letat fram några tips för att underlätta städningen som jag kommer dela med mig av här.

Det första tipset är enkelt; små-städa hela tiden. Då blir det inte lika mycket att städa när det är dags. Har man som vana att plocka upp byxor, tallrikar och kalsonger när man rör sig genom hemmet och diska så fort man har något i diskhon blir bördan blir utspridd så att den knappt märks för en städfirma Stockholm. Det är först när man har ett berg av disk som disken är riktigt jobbig och man bli trött av att ta hand om den. Diskar man tallriken och stekpannan med en gång märker man knappt att man gjort något.

Det andra tipset är för dig som verkligen hatar att städa med en städfirma Stockholm och inte kan få dig själv till att små-städa hela tiden; jobba över en gång i veckan och anlita en städfirma för de extra pengarna! Städning kanske inte är din grej alls och då kommer jag inte tvinga dig till att göra det! Se till att få in pengar på något sätt du tycker är roligare än hemstädning Stockholm så får någon som tycker att städning är ok sköta det hos dig. Du kanske kan göra en deal med en familjemedlem eller kompis? Om du lagar mat till dem två gånger i veckan så städar de din bostad på lördag?

Även om du anlitar en städfirma är det bra att hålla ordning på sakerna, att ha sina saker utspritt i kaos i sitt hem gör att man får svårare att samla sina tankar. Det är bättre att ha allt där det ska vara så går det fortare att hitta när man letar efter något. Det är rätt så enkelt att hålla någorlunda ordning på sina saker och det är något man kan uppskatta med en gång!