Att tänka på när du väljer bettingsidor

Idag finns det massor med alternativ när det kommer till olika bettingbolag online. Vilket i sig är bra för då ökar konkurrensen och valmöjligheterna. Dock så kan det vara svårt att urskilja de olika bettingsidorna och dess fördelar och nackdelar. I denna artikel ska vi gå igenom tips som kan vara till hjälp för dig som spelare när du tar dig an bettingvärlden online.

Jämför Odds på bettingsidor

Då konkurrensen är hög så brottas de olika bettingsidorna om bästa oddsen. Skillnaden kanske inte är avsevärd stor men i det stora hela så spelar det roll för spelaren. Exempelvis om du bettar på flertalet matcher i en kupong så kommer dessa små skillnaderna i oddsen ha en stor verkan på vad din slutgiltiga odds för hela kupongen blir. Vilket då, om du väljer en sida med bättre odds ger dig möjligheten till att vinna mer pengar för din kupong. Ett bra tips är att se över olika bettingsidor och jämföra dem istället för att välja första bästa som du får nys på. Genom detta kan du sålla bort de som har sämst odds och välja en bettingsida med bra odds.

Jämför oddsbonusar på bettingsidor

Välkomstbonusarna tillika oddsbonusar erbjuds vanligast till nya spelare som äntrar en bettingsida online för första gången. Dessa kan se annorlunda ut beroende på exempelvis hur mycket du måste omsätta bonusen med eller hur mycket du kan erhålla i välkomstbonus vid din första insättning. Viktigt är att läsa villkoren för bonusen innan du gör din första insättning. Detta för att försäkra dig om vad som gäller. Som exempel, säg att det står “sätt in 200 vid din första insättning och få 200kr extra” men det står inget om att du ska omsätta dessa med x20 på första sidan. Gå därav alltid in och läs villkoren för oddsbonusen först för att därefter bestämma dig om du ska göra din första insättning på den specifika bettingsidan. Välkomstbonusen kan också vara ett ypperligt tillfälle att se över vad bettingsidan erbjuder. Utforska bettingalternativen på sidan med pengar som i stort sätt är gratis.

Välj bettingsidor med smidiga Insättningar & Uttag

Smidiga transaktioner är att föredra i valet om vilken bettingsida du ska spela på. De två smidigaste transaktions alternativen på betting online marknaden är Swish och Trustly. Finns dessa tillgängliga så vet du att dina transaktioner snabbt når ditt konto via exempelvis uttag. För att kunna använda sig av dessa transaktions alternativ krävs det att du har ett BankID. De bettingsidorna som använder sig av dessa transaktionsmetoder ger även med sig ett proffsigt intryck då du som spelare får dina pengar på kontot lika fort oavsett om det rör sig om en insättning eller ett uttag.

Bettingsidor med professionell kundtjänst att tillgå

Valet av bettingsidor som använder sig av en kundtjänst som du som spelare kan kontakta vid eventuella frågor ger ett proffsigt intryck. Detta genom chattfunktioner, mejl eller telefon som du kan använda dig av. Det kanske inte behöver vara en kundtjänst som kan vara tillgänglig dygnet runt men i alla fall under kontorstimmar. Detta ger med sig ett proffsigt intryck om att bettingsidan bryr sig om spelarna och finns tillgängliga när de behöver hjälp. Den snabbaste metoden att få svar på eventuella frågor är vanligast chattfunktionen. Denna funktion är vanligast lättåtkomligt på bettingsidorna där du med ett knapptryck kan ställa din fråga som du sedermera får svar på.