6 bästa flytt-tipsen för studenter

Att flytta smidigt och billigt är många som vill göra. När man vill få ner priset på sin flytt får man ofta ta i med hårdhandskarna och bära sina egna saker. Då får man hyra en skåpbil eller släpvagn för att transportera. Är man student så har man förhoppningsvis inte alldeles för mycket saker man behöver flytta vilket gör att det kan går rätt så smidigt att flytta utan flyttfirma.

  1. Hyr en skåpbil och ta med några kompisar

Skåpbilar är lättare att köra än släpvagnar och man behöver bara vanligt B-körkort. Om inte du har körkort så är det säkert någon av dina vänner eller någon i din familj som har.

  1. Fråga i närmsta butik om du kan få banankartonger

Flyttkartonger är rätt så dyra när allt kommer omkring. På Shurgard kostar ett 10-pack 500 kronor. På IKEA är dem något billigare. Eftersom du är student och troligen inte har allt för mycket saker att packa så kan du komma undan gratis genom att fråga närmsta mataffär om du kan få några bananlådor av dem. Anlitar man flyttfirma får man låna flyttkartonger gratis men då får man också betala några tusen för själva flytten.

  1. Packa dina saker ordentligt så de inte går sönder

Det finns roligare saker att göra än att packa ner sina ägodelar. Säkert har du viktigare saker att göra också som att plugga för tentor eller liknande hos flyttfirmaimalmö.se. Men det är tråkigt att ha sönder saker i flytten och att packa dåligt är ett bra sätt att göra sönder saker på. Så packa noga och vira in ömtåliga föremål i tidningspapper.

  1. Locka in bärhjälp av flyttfirma med pizza och öl

Att erbjuda något i gengäld för bärhjälp är ett smart sätt att få fler att hjälpa till istället för en flyttfirma. Det är ett tecken på god vilja och jag tycker det nästan är ett måste i flyttsammanhang som flyttfirma malmö har upplevt. Studenter har ett rykte om att tycka om öl och pizza, så varför inte erbjuda dem vad de vill ha så får du burit in och ut dina saker på nolltid för flyttfirma malmö. Sedan kan ni ha en rolig förfest i din nya lägenhet!

  1. Sätt upp gardiner i sovrummet och bädda sängen först av allt

Innan inflyttningsfesten börjar är det bra om du sätter upp gardinerna i sovrummet och ställer iordning sängen. Då slipper du sova i ett rum där solen skiner in och du slipper sova i en obäddad säng eller på en soffa.

  1. Om du inte vill bära eller har lite pengar undanstoppade

Så kan du kontakta en flyttfirma för flytthjälp. Det går supersmidigt och du slipper oroa dig över flytten. Dessutom får du massa energi och tid över till att komma till rätta i ditt nya hem. Du kan hitta en lämplig flyttfirma på internet utan några som helst problem!